Har ni hittat på något kul på er skola? Vill ni berätta om det här på hemsidan? Skicka ett mail med lite text och gärna en bild, så kanske det kommer med här :)

Juniorgruppen på Norra Vallbyskolan tillsammans med timmisarna och Sara :) Juniorgruppen på Norra Vallbyskolan tillsammans med timmisarna och Sara :)

 

 

 

here4U finns också för elever i årskurs 3-5, verksamheten heter here4U Junior. Värdegrunden och arbetssättet är detsamma, men anpassad för lägre åldrar.

Många skolor har startat en Juniorverksamhet - fler är på väg in i nätverket. 

 

Ansvarig för Junior är Västerås barnombud, Sara Holm Stålhand.

Henne når du på 021-399999 eller på sara.holm-stalhand@vasteras.se

Bildgalleri

Två generationer here4U-are :)

Vi på kontoret fick en fantastisk bild på juniorgruppen från Bjurhovdaskolan! Här står de tillsammans med en av de allra första medlemmarna i here4U, på den tiden det bara fanns på Wenströmska gymnasiet. Han är en av några killar som ville göra skillnad för andra och tillsammans startade de here4U. De hade möten i ett pyttelitet rum och de trodde nog aldrig att here4U skulle växa till att finnas på 50 skolor! 
Nu jobbar han på Bjurhovdaskolan och vi tror att han blev förvånad och glad när han träffade på det här härliga gänget :) 

News4U

Vilken fantastisk dag vi hade, när here4U firade 15 år. Flera hundra barn och ungdomar kom under dagen till Växhuset för att tillsammans med oss fira med tårta och presenter. Vi är glada och stolta över alla unga i Västerås som gör here4U till något som är levande, fullt av hopp och framtidstro. The future is bright! 
Se ett fint inslag om dagen - klicka här!

Läs hela inlägget »
2017-09-11
Ny mötesplats för ensamkommande barn och ungdomar
2017-09-11
MVP på Viksängsskolan
2017-09-11
here4U utbildar sig i Tolerans
2017-09-04
Ny medarbetare på here4U