Du som är ung kan jobba hos oss!

Ibland, med stor oregelbundenhet, finns det jobb hos oss på here4U. Det kan handla om timanställning, specifika uppdrag eller sommaranställning. På den här sidan lägger vi ut alla jobb som finns att söka - så håll koll :)

För att du ska bli aktuell för anställning i here4U krävs att du har ett stort here4U-hjärta, att du varit med under din skoltid och/eller är utbildad volontär i here4U-föreningen. Du måste ha fyllt 18 år. 

Så klart skulle vi ju vilja erbjuda alla jobb - men det går ju inte. För varje uppdrag ser vi till dina erfarenheter, ditt engagemang, andra uppdrag inom here4U och personliga egenskaper. För att anmäla ditt intresse för jobb hos oss kan du använda formuläret nedan. Skriv lite om dig själv och berätta vad du skulle kunna bidra med. Även om det inte finns några lediga jobb just nu kan du ändå skicka in en intresseanmälan. Det är bra för oss att veta om att du finns :)

Du kan också höra av dig direkt till Sara eller Jocke - du hittar direkta kontaktuppgifter under fliken Kontakta oss. 

Timmis?

Tack vare vår fantastiska chef, har vi under det senaste året haft möjlighet att anställa unga vuxna på timmar. 

Timmisarna hjälper oss med det dagliga arbetet, ibland ofta - ibland sällan. Det är inget jobb som du kan ha för att bli rik - men du blir rik på erfarenheter och får en möjlighet att lära dig mer om socialt arbete. Timmisarna är goda förebilder och representerar here4U på skolor och i andra sammanhang. 

Om och när vi har behov av att anställa nya/fler timmisar - då kommer informationen upp här på sidan.  

Lediga jobb

Just nu finns inga lediga jobb :(
 

Sök jobb eller anmäl intresse!