Avslutning Toleransutbildning

Allt som är viktigt måste få en fin och värdig avslutning❤️Så blev det verkligen idag när vi samlades med årets deltagare och deras anhöriga för allra sista gången. 
Vi kan med stolthet titta tillbaka på fantastiska upplevelser, nya kunskaper, nya vänner, gemenskap, glädje och allvar. Mod att dela tankar och känslor med andra och bli omhändertagen i den sårbarheten❤️
Alla deltagare vittnar om att tiden med Toleransutbildningen gett dem så mycket mer än de själva tänkt från början. Visst räknar man med nya kunskaper men därtill kom insikter om hur det är att vara människa och tankar om vem jag vill bli och vara i världen. Mod har väckts och en övertygelse om att alla kan göra något för en medmänniska.
Tack, från djupet av våra hjärtan för allt engagemang och allt ni bjudit på av er själva. Ni har lärt oss massor! ❤️
Kram från oss alla ledare❤️
Tips från deltagare till någon som vill söka: 
Ta vara på varje minut! Tänk på att detta är så viktigt. Jag har lärt mig hur viktig ett människoliv är, hur sårbart ett liv är och hur snabbt det kan vända. Jag har lärt mig att vara tacksam över mitt liv.
Viktigast av allt, har du möjlighet SÖK! Det är en så viktig utbildning men också rolig! Så snälla bara sök, kram!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter