Om Oss
Vad är here 4U och vad arbetar vi med på skolorna? Hur startar jag here 4U på min skola?... Tryck på bilden för att läsa mer om oss.


 

Toleransutbildningen
Är du intresserad av vår Toleransutbildning? Vill du veta vad den innehåller och vill söka?
Tryck på bilden för att läsa mer! 

Kontakta oss
Har du någon fråga till oss? Eller undrar du var vi har vårt kontor? Ta då gärna kontakt med oss genom att trycka på bilden!

 Lovaktiviteter i jul för
alla mellan 12-15 år!

Välkomna till en dag om mod med here 4U:
upptäck ditt inre mod och dina krafter tillsammans              med oss och dina kompisar.  Vi tittar på film, diskuterar och upptäcker nya saker om oss själva.
Träffa våra volontärer och inspireras  av andra under dagen.  Vi bjuder på god pizza och du får en
snygg t-shirt med schysst  budskap när dagen är slut.       
                    Var: i Växhusets aula  (Västerås Centrum).                       När: 28:e eller 29:e december  mellan kl. 10-15
(välj en dag).  Anmäl dig genom att klicka på           "Kontakta oss" snett uppe till höger på denna sida.                                      Ange ditt namn,  eventuella matallergier,          storlek på t-shirt  samt ditt tefonnummer

  Vi har bara 40 platser/dag,   
så anmäl dig så snart du kan!

Be a vocice-
not an echo!

here 4U har fått medel från Arvsfonden för att under tre år motverka antisemitism och rasism på mellanstadiet. 14 skolor med ca 700 elever kommer att beröras.
Projektet startar 1/1 2022 och avslutas 31/12 2024.
      Vi är mycket glada och     stolta över detta!

20 years of being here 4U!

Den 29:e april 2022 fyller vi jämt. Detta kommer att firas ihop med er som är med, har varit med och givetvis med alla andra som vill fira ihop med oss. Håll utkik här och på våra sociala medier om vad som kommer att ske. Planering pågår :-)

Stort grattis till Soraya Abdullah och Michael Hessen som den 27:e december tilldelades
Vestmannias Ungdomsstipendium från Odd Fellow!
Nästa chans att söka detta stipendium
är under våren 2022.
Känner du någon du vill nominera? Gör det!
:-)
 

Stort grattis till "Enade mot våld" som är en del av Rudbeckianska Gymnasiets here 4U-grupp. Vid prisutdelningen på slottet den 29 november fick medlemsrepresentant Avan Hann Paymand ta emot diplom och blommor från landshövding Minoo Akhtarzand, för att ha vunnit kategorin "bästa inom civilsamhället" i årets Jämställdhetspris i Västmanland. 
Vi är mycket stolta över Er insats!

Vi kan med stolthet berätta att föreningen here 4U är nominerade till Årets Västmanlänning 2021!                Det är alla ni medlemmar, volontärer, elever, handledare, samverkanspartners och andra som gör here 4U så bra! 
"Till Årets Västmanlänning utses en person eller grupp som genom sina insatser verkat för en positiv utveckling i samhället,  eller på annat sätt bidragit till en positiv utveckling för  enskilda personer eller grupper i Västmanland."