Har ni hittat på något kul på er skola? Vill ni berätta om det här på hemsidan? Skicka ett mail med lite text och gärna en bild, så kanske det kommer med här :)

Juniorgruppen på Norra Vallbyskolan tillsammans med timmisarna och Sara :) Juniorgruppen på Norra Vallbyskolan tillsammans med timmisarna och Sara :)

here 4U finns också för elever i årskurs 3-5, verksamheten heter here 4U Junior. Värdegrunden och arbetssättet är detsamma, men anpassad för lägre åldrar.

Många skolor har startat en Juniorverksamhet - fler är på väg in i nätverket. 

Bildgalleri

loading...

Två generationer
here 4U-are

Vi på kontoret fick en fantastisk bild på juniorgruppen från Bjurhovdaskolan! Här står de tillsammans med en av de allra första medlemmarna i here4U, på den tiden det bara fanns på Wenströmska gymnasiet. Han är en av några killar som ville göra skillnad för andra och tillsammans startade de here4U. De hade möten i ett pyttelitet rum och de trodde nog aldrig att here4U skulle växa till att finnas på 50 skolor! 
Nu jobbar han på Bjurhovdaskolan och vi tror att han blev förvånad och glad när han träffade på det här härliga gänget :) 

News4U

Allt som är viktigt måste få en fin och värdig avslutning❤️Så blev det verkligen idag när vi samlades med årets deltagare och deras anhöriga för allra sista gången. 
Vi kan med stolthet titta tillbaka på fantastiska upplevelser, nya kunskaper, nya vänner, gemenskap, glädje och allvar. Mod att dela tankar och känslor med andra och bli omhändertagen i den sårbarheten❤️
Alla deltagare vittnar om att tiden med Toleransutbildningen gett dem så mycket mer än de själva tänkt från början. Visst räknar man med nya kunskaper men därtill kom insikter om hur det är att vara människa och tankar om vem jag vill bli och vara i världen. Mod har väckts och en övertygelse om att alla kan göra något för en medmänniska.
Tack, från djupet av våra hjärtan för allt engagemang och allt ni bjudit på av er själva. Ni har lärt oss massor! ❤️
Kram från oss alla ledare❤️
Tips från deltagare till någon som vill söka: 
Ta vara på varje minut! Tänk på att detta är så viktigt. Jag har lärt mig hur viktig ett människoliv är, hur sårbart ett liv är och hur snabbt det kan vända. Jag har lärt mig att vara tacksam över mitt liv.
Viktigast av allt, har du möjlighet SÖK! Det är en så viktig utbildning men också rolig! Så snälla bara sök, kram!

Läs hela inlägget »
2019-04-29
Extra årsmöte
2019-01-25
Årets årsmöte!
2019-01-17
Arvsfonds projektet ”Behandling av unga våldsutövare” avslutat
2019-01-14
Brandskyddsföreningen i Västmanland + here4U = Strålande samarbete!